top of page
Škola plivanja u Plivačkom klubu Delfin Rovinj: Sve što trebate znati

Dragi roditelji,

U Plivačkom klubu Delfin Rovinj radujemo se što možemo podučavati vašu djecu umijeću plivanja. Naša škola plivanja je mjesto gdje  vaši mališani mogu sigurno učiti plivati pod pažljivim nadzorom naših iskusnih trenera. Evo koraka koje trebate slijediti kako biste prijavili vaše dijete za našu školu plivanja:

 

Korak 1: Prijavite Vaše dijete na testiranje

Prije nego što vaše dijete započne s tečajem plivanja, prvo ćemo obaviti testiranje kako bismo odredili njihove trenutačne sposobnosti i razinu znanja plivanja. Roditelji mogu prijaviti djecu za testiranje putem formulara koji se nalazi na našoj web stranici www.pk-delfin.hr. U formularu ćete upisati osnovne podatke o djetetu, budućem plivaču.

 

Korak 2: Ispunite Upisnicu

Nakon testiranja, trebat ćete ispuniti upisnicu sa sljedećim podacima o djetetu: ime i prezime djeteta, datum i godina rođenja, OIB, informacija o znanju plivanja (da li je vaše dijete već plivač ili nije) te vaš kontakt broj.

Korak 3: Pošaljite Prijavu

Prijavu trebate poslati na našu mail adresu: upisipkdelfin@gmail.com.

Napomena:

Minimalna dob djeteta za sudjelovanje u našem programu škole plivanja je 4 godine.

Članarina: 35 Eura

Članarina za našu školu plivanja iznosi 35 eura. Molimo vas da ovaj iznos uplatite na račun kluba HR 25 240 70001128021430 do 15. u mjesecu. Na e-mail ćete dobiti uplatnicu za plaćanje internet bankarstvom Sve informacije o članarinama možete pronaći u dokumentaciji kluba, koja je dostupna na našoj web stranici.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se što ćemo vašem djetetu pružiti priliku da nauči plivati i razvije ljubav prema vodi u sigurnom i poticajnom okruženju našeg kluba.

Hvala vam na povjerenju i vidimo se na bazenu!

 

S poštovanjem,

Vaš Plivački Klub Delfin Rovinj

www.pk-delfin.hr

E- mail za informacije: pkdelfinrovinj@gmail.com

Email za upis: upisipkdelfin@gmail.com

bottom of page