top of page
Search
Writer's picturePK Delfin Rovinj

Klupsko takmičenje PK Delfin

23.05.2024. se održalo  drugo po redu završno klubsko natjecanje plivačkog kluba “Delfin” na gradskom bazenu grada Rovinja u kompleksu Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitiaciju “Martin Horvat”.

Event je bio namjenjen svim našim članovima kluba počevši od najmanjih grupa obuke neplivača, preko grupa škola plivanja i grupa natjecatelja.

Svi prisutni roditelji, nonići, prijatelji i simpatizeri našega sporta su imali prilike vidjeti kako su naša djeca iz grupa obuke neplivača i škole plivanja plivačkog kluba “Delfin” napredovala i naučila plivati kroz ovu zimsku sezone. Isto tako imali su prilike navijati i popratiti kako to rade naše grupe natjecatelja na koje smo jako ponosni jer njihov trud, zalaganje i ljubav prema sportu i takvom načinu života je nešto što je vrijedno pohvale i divljenja.

Uz prigodne nagrade za naše članove svi prisutni su imali priliku vidjeti i upoznati naše najbolje plivače i plivačice koji su dio Hrvatske plivačke reprezentacije, prvake Hrvatske te koji su proglašeni najbolji

sportašima grada Rovinja.

Hvala svima na potpori i odličnoj atmosferi, hvala našim trenerima i asistenitima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

Nakon završetka “zimske” sezone nastavljamo s upisima za ljetnu školu plivanja na otvorenom gradskom bazenu “Delfin” koja će se održati kroz cijeli srpanj i kolovoz.




19 views0 comments

Comentarios


bottom of page