top of page

Izjava o privatnosti

 

 

UVOD

 

 

 

Plivački klub Delfin, priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem Internet stranice www.pk-delfin.hr prikupi.

 

Plivački klub Delfin prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. vođenje evidencije članstva, članarina i slično).

 

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.pk-delfin.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

 

 

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

 

 

 

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali Plivačkiom klubu Delfin korištenjem www.pk-delfin.hr

 

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima Plivački klub Delfin klub će koristiti samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

 

 

ČLANSTVO KLUBA

 

 

 

Plivački klub Delfin unutar svojih informacijskih sustava vodi evidenciju o članovima kluba, posjećenosti treninga te plaćenim i neplaćenim članarinama. Osobni podaci članova kluba te kontakt podaci služe za komunikaciju između kluba i polaznika. Niti jedan od podataka članova kluba neće biti dijeljeni sa trećim stranama.

 

 

KOLAČIĆI

 

 

 

Kolačići (engl. cookies) omogućavaju Plivačkom klubu Delfin prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na www.rovinjswim.com (npr. na kojim dijelovima Internet stranice se korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće), koji se Internet preglednik (npr. Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) koristi i slično.

 

Kolačići su mali skup podataka poslan sa poslužitelja www.rovinjswim.com  na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Kolačići se također koriste za lakšu navigaciju kroz Internet stranice (npr. ne morate svaki put iznova unositi podatke za registraciju). Kolačići se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja www.rovinjswim.com .

 

 

 

Plivački klub Delfin zadržava pravo korištenja kolačića na www.pk-delfin.hr no svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića uređivanjem/promjenama postavki u svom Internet pregledniku.

 

 

POVEZNICE

 

 

 

www.pk-delfin.hr sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, Twitter, Linedin). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Plivački klub Delfin ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

 

 

DIGITALNI MARKETING

 

 

 

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Plivačkog kluba Delfin. Promotivni materijali podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).

 

Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na pkdelfinrovinj@gmail.com

 

 

 

SIGURNOST

 

 

 

Plivački klub Delfin poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

 

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Plivačkog kluba Delfin, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na pkdelfinrovinj@gmail.com .

 

 

 

   1. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

 

 

 

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

 

 

 

Plivački klub Delfin, Trg Maršala Tita 3/III p.p.24,, 52210 Rovinj

 

 

 

pkdelfinrovinj@gmail.com

bottom of page