top of page
Search

Proslava uspješne plivačke godine

Updated: Jan 2

U ugodnom ambijentu restorana Dario u Rovinju, 28 dana ovog mjeseca, plivači takmičarske grupe, treneri, članovi Uprave PK Delfina i dragi gosti okupili su se kako bi obilježili završetak još jedne uspješne plivačke godine. Ovo okupljanje zračilo je srdačnošću i osmjesima dok su plivači primali prigodne poklone kao simbol zahvalnosti za njihov trud i vjernost klubu tokom godine koja je iza nas..

Skup  je bio prilika da se istaknu ne samo uspjesi plivača, već i da se zahvalimo svima koji su doprinijeli uspjehu kluba, Gradu Rovinj Rovigno, Sportskoj zajednici Grada Rovinj Rovigno, Ministarstvu turizma i sporta. brojnim sponzorima i donatorima, roditeljima i trenerima.Poseban trenutak obilježila je poruka predsjednika Gordana Ukića. Izrazio je iskreno priznanje plivačima za njihov rad i ostvarene rezultate, istakavši važnost kontinuiranog rada i truda. Ukić je poručio plivačima da nastave svoj put s istom strašću i energijom, gradeći u sebi ne samo vještinu plivanja već i vjeru i ljubav prema klubu Delfin.


Ovo druženje je bila prilika najave obilježavanja dvaju važnih jubileja što će se desiti u 2024 godini a to je 75 godina osnivanja kluba i 25 godina Plivačkog maratona Sv. Eufemija.


Nakon večeri ispunjene prijateljstvom i zahvalnošću, plivači su se razišli noseći sa sobom ne samo prigodne poklone već i inspiraciju za buduće napore. PK Delfin nastavlja svoju priču o uspjehu, izgrađujući ne samo plivače već i ljude, stvarajući zajednicu koja slavi strast prema plivanju i zajedničkim ciljevima.
51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page